Вітаю Вас на своєму блозі!Нехай ніякі перешкоди не стають на заваді у всіх справах і починаннях. Міцного здоров'я нам! НАВЧАЄМОСЯ РАЗОМ
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

суботу, 11 лютого 2017 р.

Віртуальні подорожі Інтернетом, які кожен із вас здійснює, здавалося б не можуть загрожувати якимись серйозними небезпеками. Але ваша спокійна самотність за монітором оманлива, оскільки весь час, поки встановлене Інтернет-з’єднання, ваш комп’ютер є частиною величезної мережі, де є і друзі, і вороги. Уберегтися від небезпеки завжди простіше, якщо знати, кого і чого боятися.

Про це та багато чого іншого дізналися учні 7-9 класів, які взяли участь у заході до Дня безпечного інтернету, який проходив під гаслом "Будь зміною: об'єднаймося для кращого Інтернету"

Учитель Коваленко І.О. провів з дітьми інтерактивну гру "Морський бій: боремось за безпеку в мережі".


Учні в ігровій формі змогли закріпити власні знання, про ті несподіванки, які можуть чатувати на онлайн-користувачів, а також переглянули змістовний відеоролик з порадами щодо безпечного використання інтернет-ресурсів.


В Інтернеті справді можна зустріти багато небезпек, суб’єктів із недобрими намірами, але це не є приводом для того, щоб відмовитися від користування цією мережею. Якщо ви будете дотримуватись всіх заходів безпеки, то зможете безпечно мандрувати всесвітньою мережею Інтернет.

Немає коментарів:

Дописати коментар